fredag 6 mars 2009

Idag har vi gjort pappersormar. Eftersom vi har pratat om bokstaven O idag. Vi tyckte att ormarna som du hade om halsen var häftiga, gulliga, tjocka och fina!
Var det läskigt att ha de om halsen? Kunde de inte strypa dig?! Vad var det för slags ormar.
Här i Sverige stod det om ett vårtecken i DN i dag, den första huggormen har varit ute och solat sig i Stockholmstrakten. Undrar när vi får se den första!

Skolgruppen

1 kommentar:

Bodil sa...

Hej!
Vad roligt att ni har gjort ormar! Kan ni inte ta en bild på dem?
Nej, det var inte läskigt att ha dem runt halsen, men spännande. Den gula ormen kan strypas, det är en pytonorm, men han höll hårt i den. Fast jag såg en bild på en annan pytonorm som faktiskt hade ätit upp en människa. Helt sant! Läskigt va? Det andra, den svarta, är en Mangrove Snake, jättegiftig... men han höll hårt i den också.
Jag och mamma pratade nyss om alla ormar vi såg i somras när vi paddlade med skolgruppen i Stockbysjön. Och nu har ni åkt skidor där! Låter jättehärligt!
Läste också att ni har gjort kompishalsband. Vad glad jag blev när jag läste att ni hade gjort ett till mig! Jag längtar efter er. Men snart kommer jag ju hem. Det är bara några veckor kvar nu.
Idag har jag och min familj varit på utflykt till Phi Phi öarna, det är två öar som ligger här bredvid. Vi åkte dit för att snorkla, jag älskar att ligga och titta ner på alla fiskarna, vi såg många fina idag! Sen var vi på kafé och åt munkar och bullar så det sprutade ur öronen innan det var dags att ta färjan hem igen.
Kram Bodil