onsdag 17 december 2008

Frågor

Vi har så mycket frågor till dig Bodil! Nästan varje dag när vi sitter och äter lunch funderar vi på vad du gör just nu. Så vad gör du när klockan är 12 på dagen i Sverige? En del av oss tror att du tar ett kvällsdopp och en del tror att du ligger i sängen.
Så undrar vi också om du kommer att ha någon julgran i Thailand? Eller har man kanske julpalmer där istället?!

Hej då så länge från skolgruppen

1 kommentar:

Bodil sa...

Hej på er!
När klockan är 12 hos er är klockan 6 på kvällen här, så jag varken badar eller ligger i sängen. Då är vi snart på väg till någon restaurang för att äta middag oftast med någon kompis familj. Idag åt jag stekt ris med kyckling. Det blir ofta kyckling här! Kl 6 är det också solnedgång, så ibland är jag faktiskt på stranden och tittar på solnedgången, det är jättefint. Men jag brukar inte bada så sent.
Vi hade en julgran i skolan, en av palst, men mycket fint klädd, igår var det avslutning! Men här hemma sträcker sig juldekorationerna till min adventskalender, glitter runt spegeln och det julpyssel jag gjrot i skolan, en tomte och en julkorg att ha godis i, sen har vi köpt fyra ljusstakar som får vara adventsljusstake. Mer jul än så är det inte här, men vi kan ju hänga upp glittret i en blomma på terassen kanske! Jo, vi har köpt en tomteluva också, så det blir nog en liten tomte som kommer på julaftonen trots allt. I övrigt syns ingenting av julen här!! Inga julgranar, inga julpalmer, ingen julskyltning bara sand, sol och kokosnötter!
Kram Bodil