tisdag 16 december 2008

Luciatåget









Här genrepar vi på morgonen på hur luciatåget ska gå till, alla är inte på plats än. Det är vår musiklärare Sara som ni ser i mitten, hon är också vår engelsklärare, hon har övat och övat och övat med oss, så nu vet nog alla vad de ska göra och när de ska sjunga vad.




Det var jättespännande med ett så stort luciatåg, hela skolan var med och vi stod i en trappa så alla skulle synas, vår klass skulle sjunga Mössens julafton själva, tur att jag kunde den så bra från Mulleborg! Hon som var lucia går i 9an och hon hade levande ljus i sin luciakrona, det var jättefint, men lite läskigt, det droppade ner eld i kransen så det började brinna lite i huvudet på henne, men hon fick hjälp att släcka det snabbt, men tur att det inte var jag som hade levande ljus i huvudet, det hade jag tyckt var läskigt!


Efter luciatåget gick vi vidare på stranden och låg på en matta på en massa kuddar och käkade glass och tittade på en eldshow. Vilken spännande kväll det blev!

Det är alltså två killar som jonglerar med eld och dansar till hög musik, lite läskigt, ganska spännandet och kul att titta på.
Kram Bodil

Inga kommentarer: