fredag 5 december 2008








Den här veckan har vi haft fullt upp med Julmarknaden. Det blev en väldigt lyckad marknad med olika försäljningsstånd , lyckohjul, fiskdamm och korvförsäljning.



Oj, vad vi fick jobba när vi stod i kassan och alla skulle betala. Som tur var så hade de flesta med sig mynt och 20-lappar. Men en del handlade så mycket att vi fick ge tillbaka på en 100-lapp.



Idag har vi sorterat och räknat alla pengar, det tog lång tid! Vi fick ihop jättemycket pengar så nu hoppas vi kunna göra en trevlig utflykt alla Mulleborgsbarn. En del av pengarna ska gå till Skogsmullestiftelsen så att barn i andra länder också får träffa Mulle, det tycker vi är bra!


Nu har vi börjat öva på Lucia och på Julspelet som vi i skolgruppen ska spela. Vi har fått veta våra roller idag det var lite pirrigt innan man visste vad man skulle var.


Så här blir det:Elisabeth - Maria, Mårten - Josef, Kristina - Ängel, Maja och Isabell - Herdar, Melker och Knut - Kungar. Om du hade varit här Bodil så hade du nog fått vara ängel tillsammans med Kristina.


Hoppas att du mår bättre nu och slipper ha feber mer.


Kram Skolgruppen



1 kommentar:

Bodil sa...

Åh vad roligt det låter med julmarknad! Men jag ser att snön är borta, vad trist!
Vad bra att ni sålde så mycket saker! Sålde ni all plommonmarmelad? Vad sålde ni mer?
Kram Bodil